Web Sayfamız Yenilendi

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından Park İnşaattın internet sitesi, devam eden kurumsal kimlik ve marka çalışmalarına paralel olarak yenilendi. Park İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Soydinç yenilenen web sitesi ile Park İnşaat'ın güvenilir ve lider marka kimliğinin yanı sıra köklü olduğu kadar da genç ve dinamik bir yapı yansıtmayı hedeflediklerini belirtti.

Park İnşaat'ın web sayfası www.parkinsaat.com, devam eden kurumsal kimlik ve marka çalışmalarına paralel olarak yenilendi.Web sitesi, içerik ve görsel zenginlik açısından yeniden tasarlanarak daha yalın ve dinamik bir kimliğe kavuştu.

“Bilgi çağına yakışan bir internet sitesi tasarladık”

Park İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi  Gökhan Soydinç, yenilenen web sitesinin Park İnşaat'ın güvenilir, lider marka kimliğine ve bilgi çağına yakışan bir site hedefiyle tasarlandığını belirtti. Soydinç, “Yeni Parkinsaat.com'da faaliyet gösterdiğimiz sektörü doğru bir şekilde yansıtmayı ve bu çerçevede yatırımcılarımızı, ev alacak müşterilerimizi en iyi şekilde bilgilendirmeyi hedefledik. Bunun yanı sıra yaratmış olduğumuz ekonomik ve sosyal katma değeri de dikkate alarak, topluluk olarak tabana yaymayı hedefleyerek yürüttüğümüz sosyal sorumluluk çalışmalarını da daha kapsamlı bir şekilde kamuoyu ile paylaşmayı tercih ettik” dedi.

“Paylaşım kanalları hızlı ve etkin hizmet verecek şekilde tasarlanmalı”

Park İnşaat’ın müşterileri,çalışanları, tedarikçileri ile birlikte bilgi teknolojilerini en iyi şekilde kullanan ve iş yapış şekillerine yansıtan bir kuruluş olduğunu belirten Gökhan Soydinç, Park İnşaat'ın hedeflerine ulaşmak için bu teknolojileri her gün bir önceki güne göre daha yoğun ve etkin kullanma kararlığında olduğunu ifade etti. Soydinç, “Bugün tüketiciye, yatırımcıya, topluma daha yakın durabilmek için paylaşım kanallarının en hızlı ve etkin hizmet verecek şekilde tasarlanması gerekiyor. Biz Park İnşaat olarak, sürekli bir yenilenme ve iyileştirme sürecindeyiz. Yenilediğimiz web sitemiz de bu çabanın en iyi örneklerinden biri” dedi.