Türkiye'nin en büyük 5. yatırım projesine Park İnşaat imzası

Gaziantep Entegre Sağlık Kampüsü Projesi'nde yeni İl Sağlık Müdürlüğü binası Park İnşaat tarafından yapılacak.Türkiye'nin güneydoğusunun en büyük ve Türkiye’nin 4. En Büyük sağlık kampusu olma özelliğine sahip 579,998 m² kapalı alanı bulunan Gaziantep Entegre Sağlık Kampusu Projesi'nin önemli ayaklarından olan İl Sağlık Müdürlüğü Binası Projesi'ni Park İnşaat gerçekleştiriyor.

1875 yatak kapasitesi ile tamamlandığında yılda 53 Bin hasta kabul edebilecek olan ve 700 milyon dolarlık bütçesi ile Gaziantep Şehir Hastanesi Projesi,  aynı zamanda yatırım maliyetleri açısından Türkiye’nin en büyük  5.yatırımı konumunda bulunuyor.

 

YENİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI PARK İNŞAAT TARAFINDAN YAPILACAK

Gaziantep Entegre Sağlık Kampusu Projesi’nin, inşaat ve işletme maliyeti olarak Türkiye’nin en büyük 5.Yatırım Projesi olduğunu belirten Park İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Y.Emre Yıldırım, “Gaziantep Entegre Sağlık Kampüsü hizmete açıldığında, Gaziantep ve bölgesine uluslararası standartlarda sağlık hizmeti getirirken Gaziantep, Ortadoğu’nun sağlık merkezi olacak.

Bu projeyi Samsung C&T - Kayı İnşaat - Salini SpA gerçekleştiriyor. Biz de Park İnşaat olarak bu dev projede İl Sağlık Müdürlüğü Binası Projesi’ni üstlendik. 50.000 m² alan üzerinde gerçekleştirdiğimiz çalışma projenin en önemli ayaklarından birisi. Bu mega projenin parçası olmak kentimiz ve firmamız açısından son derece gurur verici.

Gaziantep, sanayisi kadar ülkemizin inşaat sektöründe de büyük başarılara imza atıyor. Park İnşaat Ailesi olarak Türkiye ve Gaziantep çapında gerçekleştirdiğimiz, insana ve çevreye duyarlı, alışılmışın dışında projelerle hayata fark katmak için çalışmaya ve Türkiye’nin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyoruz ” dedi.

 

 

 

GAZİANTEP ORTADOĞUNUN SAĞLIK MERKEZİ OLACAK

Y.Emre Yıldırım, “Gaziantep Entegre Sağlık Kampüsü Türkiye’nin sağlık sektörüne birinci sınıf kalite getirecek ve Gaziantep, Ortadoğu Bölgesi’nin sağlık merkezi olacaktır. 2019 yılının ilk çeyreğinde açılması planlanan sağlık kampüsünün kaba inşaatının yarısı tamamlandı ve elektrik mekanik işlerin alt yapısı başladı.

Sağlık kampusunda İl Sağlık Müdürlüğü Binası, İl Kamu Sağlığı Müdürlüğü Binası, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekretaryası, 112 Acil Hizmet Binası, 5 katlı Ana Hastane Binası, 11 ve 12 katlı 4 kule, 150 yataklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, 100 yataklı Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi, Onkoloji Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Piskiyatri Hastanesi, Teknik Servis Binası, Sosyal Tesis ve çok amaçlı alanlar, otoparklar ve helikopter pisti de bulunmaktadır.