Antalya Kapalı Spor Salonu Tam Zamanında Teslim Edildi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan Türkiye'nin en büyük salonlarından birisi olarak nitelendirilen 10 Bin Kişilik Kapalı Spor Salonu, Park İnşaat imzasıyla tam zamanında bitirilerek teslim edildi.

Park İnşaat devasa projeleri tam zamanında bitirerek birbiri ardına teslim etmenin haklı gururunu yaşıyor. Bu projelerden biri de Antalya 10 Bin Kişilik Kapalı Spor salonu olarak göze çarpıyor. Park İnşaat ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) arasında imzalanan protokol çerçevesinde alınan “Antalya 10 Bin Kişilik Kapalı Spor Salonu İkmal İşi” tam zamanında bitirilerek teslim edildi.

Park İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Emre Yıldırım, 92 bin metrekarelik alanda 10 bin kişilik seyirci kapasitesine sahip spor salonu yapım ikmal işinin tam zamanında teslim edildiğini ifade ederek şunları söyledi.

Park İnşaat olarak Türkiye’nin farklı illerinde faaliyet göstermekteyiz. Aldığımız projeleri vaktinde teslim etmek bizim için kurumsal bir hedef olmasının yanında gurur kaynağıdır. Antalya sporun aktif olduğu bir şehir… 10 bin kişi seyirci kapasitesine sahip olan bu salonda inanıyorum ki geleceğin sporcuları yetişecek ve ülkemizi her platformda en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Türkiye’de sportif yatırımların artması farklı branşlarda sporcuların yetişmesine ve Uluslararası arenada boy gösterecek Türk Sporcu sayısının artmasına katkı sağlayacak olması nedeniyle önemlidir”

92 bin metrekarelik alanda 10 bin kişilik seyirci kapasitesine sahip spor salonunda güreş, judo, kick boks, muay thai, tekvando, karate, boks, halter ve kondisyon, okçuluk, cimnastik, havalı silahlar, eskrim, satranç, bilardo, basketbol antrenmanları yapılabilecek. Salonda ayrıca 3 seminer salonu, kafeterya, alışveriş mağazaları, sosyal alanlar ve soyunma odaları yer alıyor.