Gazi Binicilik Kulübü Resmi Sponsoru Park İnşaat Oldu

İnşaat Sektöründe birbirinden değerli projelere imza atan Park İnşaat, sosyal ve sportif faaliyetlere de destek vermeye devam ediyor. Gaziantep'te Binicilik kültürünün gelişmesine katkı sağlamak üzere kurulan Gazi Binicilik Kulübünün ana sponsorluğunu Park İnşaat üstlendi.

 

 

Binicilik ve engel atlama yarışlarında sporcu yetiştirmek ve binicilik kültürünün genç nesillere aktarılmasına katkıda bulunmak hedefiyle kurulan Gazi Binicilik kulübünde binicilik öğrencilerine ders veriliyor.

10.000 m2 arazi üzerine kurulu olan tesiste 30x50 açık müsabaka maneji, 800 m2’lik 1 adet padok, 2-8 yaş arası atla ilk kez tanışan çocuklar için Pony Club bulunuyor. Ayrıca tesiste misafirler için kafeterya ve restoran gibi alanlar da yer alıyor.

Kulüp bünyesinde başlangıç seviyesinden usta seviyesine kadar toplam 7 adet müsabık binici, 15 engel atlama yarış atı, 4 arazi gezinti atı, ve 4 adet Pony olmak üzere toplam 23 adet at bulunuyor.

Aynı zamanda lisanslı binici olan Park İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Soydinç, Gazi Binicilik Kulübüne verilen sponsorluk desteği ile ilgili yaptığı açıklamada “Bu sporu geliştirmek için Park İnşaat olarak desteğimiz devam edecektir. Amacımız Gaziantep’te binicilik sporunu yayarak biniciliğe merak salan sporculara profesyonel destek sağlamaktır. Önümüzdeki yarış sezonu Park Equestrian takımı olarak hedefimiz gençlerle birlikte her yarışa katılarak Gaziantep’i temsil etmek, binicilik sporu altyapısının gelişmesi ve genç binicilerin yetişmesine destek olmaktır” şeklinde konuştu.

Gazi Binicilik Kulübü baş antrenörü veteriner hekim Serhat Murat Erdural ise kulübe sponsor olan ve binicilik sporuna destek veren Park İnşaat’a katkılarından dolayı teşekkür ederek, “Park İnşaat şehrimizde sadece konut projeleri üreten bir inşaat şirketi değil, sosyal sorumluluk projeleri ve sportif faaliyetlere verdiği destekle öne çıkan örnek bir kuruluştur. Kulübümüze ve binicilik sporuna verdikleri destekten ötürü kendilerine teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.