Proje Bilgileri

KONUM Oğuzeli

9.450m²

KONUT 65

Alışılagelmiş şehir hayatından

çok farklı...

Her biri kendisine ait havuzlu 61 adet 3+1 villadan oluşan Park Dora, komşu yakınlığını seven ama kendisine ait bir yaşamı olmasını da isteyenlerin tercihi. Park Dora her noktasında konfor, kalite ve ferahlığı hissederken kendinizi yalnızca klasik bir yaz evinde değil, yaşam boyu huzur bulacağınız bir yaşam alanında hissedeceksiniz.

Doğal Malzemelerle Yapılan

Oyun Parkları

Park Dora’nın doğallığını çocuklarınızın güvenliği ile yaşayacaksınız. Doğal malzemelerle hazırlanan oyun parkları, çocuklarınız için tüm sağlık risklerinden arındırılmış, doğal ve güvenilir oyun fırsatı sunuyor.

İÇİNİZ RAHAT OLSUN;

PARK DORA’DA GÜVENDESİNİZ

365 gün boyunca 24 saat güvenlik. Gündüz çocuklarınız oyun alanlarının tadını çıkarırken aklınız onlarda kalmaz. Geceleri ise evinizde huzurlu ve rahat uyur yeni güne enerji dolu uyanırsınız.

İNSANLA DOĞANIN

BULUŞMA NOKTASI PEYZAJ

Modern mimarisi ve köy yaşamını hissettiren yapısıyla Park Dora, rengârenk çiçeklerle donatılmış yolları ve alanları ile renklerin içinde temiz bir hava almanızı sağlarken, meyve ağaçları ile organik lezzetleri tatma fırsatı sunacak.

DALINDAN DAMAĞINIZA LEZZET VEREN

MEYVE BAHÇESİ

Doğanın ve doğallığın eşsiz uyumu ile hayatınıza renk katacak meyve bahçeleri, Park Dora’da hayat bulacak. Birbirinden doğal meyveler dalından sofralara düşecek ve organik, sağlıklı yaşamın tadına varacaksınız.

Çocuklar Park Dora’da

Sosyalleşiyor

Park Dora’da çocuklarınız için kurulan Çocuk Kulübü, ilk arkadaşlıkların kurulduğu yer olacak. Çocuklarınızın sosyalleşmesinde büyük rol oynayacak Park Dora Çocuk Kulübü, onların gelişimine büyük katkıda bulunacak

Kendine özgü

yaşam tarzı ile yalın;

Doğanın tüm güzelliklerine evin içerisinden tanık olabileceğiniz şekilde tasarlanan odaları, huzurlu ve kaliteli zaman geçirebileceğiniz bahçesiyle Park Dora Alışılagelmiş şehir hayatından sıkılanlar için tasarlandı.

Kendinize, çevrenize, doğaya

yabancılaşmadan yaşama imkânı...

Her yanı ağaçlarla çevrili, bolca oksijenin içinde yürüyüş, koşu ve bisiklet parkurları; sağlığınızı korurken kendinizle başbaşa kalabileceğiniz anlar yaratacak.

Yaşam kalitesinde

Park İnşaat imzası

Şehrin farklı noktalarında hayata geçirdiği projelerle Gaziantep’in çehresini değiştiren Park İnşaat, üstün kalite anlayışını Park Dora projesinde daha da yukarı taşıyor.

Doğayı nasıl alırsınız?

Park Dora Projesi 10 hektarlık Park inşaat hatıra ormanının içinde bulunuyor.Her nefesinizde tertemiz orman havasını soluyun, Çocuklarınız sağlıklı ve doğal bir çevrede büyüsün Konuklarınızı yemyeşil bir atmosferde ağırlayın Dingin bir yaşamın tadını çıkarın.