Antalya AFAD Lojistik Merkezi açıldı

Park İnşaat  tarafından yapımı üstlenilen Antalya Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Lojistik Merkezi açıldı.

 

Antalya’nın  Kepez ilçesindeki merkezin açılışı, Başbakan Binali Yıldırımın da katılımıyla Antalya Spor Salonu'nda düzenlenen, kamu hizmetlerinin toplu açılış töreni kapsamında yapıldı.

Başbakan Binali Yıldırım, yaptığı konuşmada, bugün millete hizmet yolunda yeni bir adım attıklarını, Antalya'ya çok büyük fayda sağlayacak yatırımları hizmete açtıklarını belirtti. Sadece Türkiye'nin değil, dünyanın gözde şehirlerinden Antalya'ya yeni eserler kazandırmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Yıldırım, Antalya'da toplam maliyeti 650 milyon olan projelerin açılışını gerçekleştirdiklerini dile getirerek bu eserlerin Antalya'ya hayırlı olmasını diledi.

 

 

Kontrolörlüğü  ve ihalesi Toki tarafından yapılan lojistik depoların Antalya bölgesindeki kısmını  inşa eden Park İnşaat, projeyi taahhüt edilen zamandan önce  ve eksiksiz olarak teslim ederek ülkemizde sayılı bulunan böyle bir merkezi Antalya ilimize kazandırmanın haklı gururunu yaşamıştır.  

Toplantıya, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile AK Parti Antalya milletvekilleri  ve çok sayıda davetli katıldı.