Park İnşaat'tan Rektör Yavuz Çoşkuna Ziyaret

Park İnşaat Yönetim Kurulu olarak Güneydoğunun eğitim üssü olma yolunda hızla ilerleyen Gaziantep Üniversitesinin rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun’u makamında ziyaret ettik.

Park inşaat yönetim kurulu üyeleri inşaat yüksek mühendisi Gökhan Soydinç, Yunus Emre Yıldırım ve Park inşaat satış pazarlama müdürü Alper Çelik Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun’u  makamında ziyaret etti.

 

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette bölgenin ve ülkenin kalkınması için yapılabilecek ortak projelerle ilgili Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun ile görüş alışverişinde bulunuldu. Proje kapsamında inşaat sektörü ile ilgili çalışmalardan, proje kapsamındaki etkinliklerden ve yeni gelişmelerden bahsedildi.

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Yavuz Coşkun, İnşaat sektöründeki başarılı grafiği ile dikkatleri üzerine çeken Park İnşaat yöneticilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Rektör Coşkun açıklamasında, Gaziantep Üniversitesinin hayatın içinde bir Üniversite olma hedefiyle çalışmalarını sürdürdüğünü, bu anlamda Türkiye’deki ilklerden biri olan “intörn Mühendislik” uygulamasını hayata geçirdiklerini kaydetti. Coşkun, diğer sektörlerde olduğu gibi İnşaat sektöründe de İntörn mühendisliğin başarılı bir şekilde uygulandığını ve Park inşaat ile bu konuda işbirliğine gittiklerini söyledi. Rektör Yavuz Coşkun, Geleceğin Mühendislerinin iş hayatına daha donanımlı bir şekilde hazırlanmaları açısından önem arz eden proje kapsamında mühendislik fakültesi son sınıf öğrencilerinin bu projeye dahil olduklarını sözlerine ekledi.

 

Park İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Emre Yıldırım ise Gaziantep Üniversitesi ile işbirliği yapmaktan memnun olduklarını dile getirerek, intörn mühendislik projesinin önemine değindi. Yıldırım, Park inşaat olarak İnşaat Mühendislerinin teorik eğitimlerini sahada pratiğe dökerek iş hayatına bir adım daha önde başladıklarını söyledi.

Park İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Soydinç de intörn mühendislik projesini hayata geçiren Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun’a teşekkür ederek, mühendis adaylarına meslek hayatlarında başarılar diledi.